top-01.jpg

Velkommen til Haarby kirke og Løgismose Kapel

Prædiketekst til 26. januar

Løgismose kl. 8.45 og Haarby kirke kl. 10

Disciplene sagde til Jesus: - Giv os en større tro.

Jesus svarede: - hvis i blot havde tro som et sennepsfrø, så kunne i sige til dette morbærtræ: "Ryk dig op med rode,

og plant dig i havet".

Som forberedelse til prædikenen vil jeg overveje et spørgsmål, som eg læste for nylig: - Hvis du i drømme hører Gud sige, at du skal gøre en bestemt ting, står du så op gør det, eller står du op og går i gang med at undersøge drømmens sandhed?

Sognepræst Adam Boas

Haarby kirkes voksenkor

- opstart til marts

Der øves hver anden onsdag i kirken,

og på sigt medvirker koret ved udvalgte gudstjenester.

Kontakt organist Jakob Horsbøll Andersen på 27598650

Sognepræst Marianne Aagaard Skovmand

30. januar kl. 19.00 i konfirmandstuen

" Marie Magdalene og Mariaevangeliet"

Arrangør Y-mens club

Koncert for flygel

v. Haarby kirkes organist

Jakob Horsbøll Andersen

23. februar kl. 16.00

Gospelkoncert v. 7-8-9. klasserne i Haarby kirke

mandag den 24. februar kl. 17

Ledelse: Rune Herholdt og Anja Mouritzen

Udover forældrene, er alle interesserede

velkomne til at komme og høre koncerten

Minikonfirmander

lørdag og søndag 28-29. marts

Alle 3. klasserne inviteres til en formiddag som minikonfirmander i og omkring Haarby kirke lørdag den 28. marts fra 9-13. Dagen efter, søndag den 29. marts er der fælles familiegudstjeneste for Haarby, Dreslette, Helnæs, Sønderby og Kærum sogne i Haarby kirke kl. 10.00 hvor vi får besøg af skuespiller Jens Jødal, som vil spille et stykke for børnene. Det er altid en god og festlig gudstjeneste, når Jens kommer på besøg. Efter gudstjenesten er pølsevognen på plads udenfor kirken. Mere information om lørdagens program her på siden i løbet af januar måned.

Kommende lørdagsdåb

1. februar 2020 kl. 10 i Haarby kirke

2. maj 2020 kl. 10 i Haarby kirke

15. august kl. 11 på Løgismose kapel

Om Haarby kirke og Løgismose kapel

Haarby kirke stammer fra den store kirkebygningstid under Valdemarerne.

Fund af træværk under koret i forbindelse med en tidligere restaurering, giver dog grund til at mene, at her har ligget kirke endnu længere tilbage, formentlig fra 1000 tallet.

Haarby kirke er Fyns største landsbykirke med ca. 500 siddepladser. Kirken er bygget i romansk stil.

Ingen data