topbanner-01.jpg

27-09-2020 kl. 10:00

Højmesse i Haarby kirke kl. 10.0 v. Boas

04-10-2020 kl. 10:00

Fællesgudstjeneste på Helnæs i forb. med højskoledagen

11-10-2020 kl. 10:00

Højmesse i Haarby kirke kl. 10.00 v. Boas

18-10-2020 kl. 09:00

Gudstjeneste i Haarby kirke kl. 9.00 v. Suhr

tekst

Velkommen til Haarby kirke og Løgismose Kapel

Minikonfirmanddagen lørdag den 26. september, og familiegudstjenesten m. spisning søndag den 27. september, må desværre aflyses som følge af de nye retningslinjer.

Der er derfor almindelig højmesse i Haarby kirke

søndag den 27. september kl. 10. v. Boas

- med følgende salmer

392 Himlene Herre

218 Krist stod op af døde

227 Som den gyldne sol frembryder

259 Din himmelkrone ser vi stråle

217 Min Jesus, lad mit hjerte få

Studiekredsen har to ledige pladser

Vores fantastiske studiekreds, som mødes hver den første fredag i måneden fra 9-11, har nu to ledige pladser. Vi har et skønt fællesskab, hvor vi begynder med en morgensalme, spiser rundstykker og får kaffe, læser et stykke fra bibelen, og drøfter hvad det stykke får os til at tænke over.

Tilmelding til adbo@km.dk

Resultat af menighedsrådsvalget 2020

Der var mødt 63 stemmeberettigede personer op og ud af 10 opstillede kandidater, er følgende er valgt til menighedsrådet 2020-2024

1.Anni Brejnholt

2.Jonas Stavnsbjerg

3.Karin Askholm

4.Alis Rasmussen

5.Anne Andersen

6.Finn Skonberg

7.Ole Lyager

Som stedfortrædere er valgt

1.Rikke Brejnholt

2.Louise Elmelund

3.John Nielsen

4.Preben Andersen

5.Inge Pihl

6.Per Vartou

Det nye menighedsråd ønskes hjertelig velkommen, og jeg glæder mig til et godt samarbejde de kommende fire år.

Boas

Foredrag i kirken

v. Højskolelærer

Hans Tyge Haarløv

"Danmark - kun til Ejderen"

Haarby kirke den 24. september kl. 19

Et foredrag i lyset af genforeningsåret. Foredraget lægger op til diskussion om grænsedragninger - for hvad afagør egentlig hvor grænser skal gå - ikke bare mellem Danmark og Tyskland, men også ude i verden

Teaterforestilling i Haarby kirke

i anledning af 75-året for befrielsen

" Kærlig hilsen Etty"

Torsdag den 29. oktober kl. 19

En teaterforestilling i tekst, billeder musik - om Etty Hillesums dagbøger og breve fra 2. verdenskrig. De sidste år af Ettys liv tilbragte hun i Auschwitz. En bemærkelsesværdig forestilling af visdom og poesi, som har budskab til mennesker af idag.

Kommende lørdagsdåb

Lørdag den 28. november 2020 kl. 10.00

Lørdag den 6. februar 2021 kl. 10.00

Om Haarby kirke og Løgismose kapel

Haarby kirke stammer fra den store kirkebygningstid under Valdemarerne.

Fund af træværk under koret i forbindelse med en tidligere restaurering, giver dog grund til at mene, at her har ligget kirke endnu længere tilbage, formentlig fra 1000 tallet.

Haarby kirke er Fyns største landsbykirke med ca. 500 siddepladser. Kirken er bygget i romansk stil.

Ingen data