top-01.jpg
top-07.jpg
top-08.jpg

Konfirmander

Husk forældremøde for konfirmander 2020 fredag den 28. februar kl. 19-20 i konfirmandstuen. Her afklarer vi alle praktiske spørgsmål om konfirmationen. Af pladshensyn kun én forælder pr. konfirmand, og konfirmanderne har fri den aften.

Konfirmandtur til Århus fredag den 13. marts

Kære konfirmander og konfirmandforældre

Fredag den 13. marts skal vi til Århus. Vi kører med Haarby turist og af voksne deltager Aksel Aaquist, Jakob Andersen (organist) og undertegnede. Alle konfirmander skal med – også dem der skal konfirmeres i andre kirker end Haarby. Turen er gratis for alle, men der er mødepligt for det er en del af undervisningen og en del af det samlede antal timer, som konfirmanderne skal have før konfirmationen. Jeg har fået lov at få konfirmanderne fri til turen af skoleinspektør Birgitte Sørensen, fordi det også er almen undervisning forbundet med turen. Hvis der skulle være en der ikke kan deltage, så deltager vedkommende i den almindelige undervisning i skolens 6. eller 8. klasse. I skal ikke tilmelde jer, for jeg regner med at alle kommer, men jeg skal have et eventuelt afbud så hurtigt som muligt, så jeg kan planlægge med Birgitte, og sådan at vi ikke står og venter forgæves fredag den 13. om morgenen.

Dagens program ser omtrent sådan ud.

Fredag den 13. marts

8.00                     Afgang fra Haarby kirke (mødested)

10.00                  Rundvisning i Århus domkirke

11.30                  En times fri til tur på gågaden i Århus

13.15                  Rundvisning i to udstillinger på Moesgaard Museum

15.00                  Burger King

17.00                  Ankomst til Haarby kirke

Vi får altså lidt at spise på Burger King om eftermiddagen, men sørg for at de unge mennesker har fået morgenmad hjemmefra, at de har en lille madpakke med til bussen, og at de har lidt lommepenge til gågaden, hvor der også kan købes lidt at spise. Vi sender en sms til jer, når vi forlader Burger King og har en fornemmelse af, hvornår vi præcist er hjemme ved kirken.

Som nævnt består turledelsen af Aksel, Jakob og mig. Undervejs kan der derfor forekomme rørende anekdoter fra 80`erne samt dårlige vittigheder, hvilket jeg beder konfirmanderne om at have

forståelse for :-)

Jeg glæder mig. Det bliver en super tur – og mange spændende ting vi skal opleve.

Hilsen Adam

Kommende konfirmander 2021 og fremefter

Der er altid konfirmation i Haarby kirke Store bededag kl. 10 og søndag efter Store Bededag kl. 10. man behøver ikke at skrive sig op, for det plejer at gå nogenlunde op med fordelingen.