KONFIRMATION

Konfirmander 2018-2019

Konfirmationerne i 2019 finder sted Store Bededag kl. 10 og søndag efter Store Bededag kl. 10. Nogle har allerede skrevet sig op til en af dagene, og andre melder først tilbage, hvornår de ønsker konfirmation, når vi mødes til indskrivningen. Det plejer at fordele sig nogenlunde mellem de to dage, så der er plads til alle. Ellers laver vi plads. Alle bliver konfirmerede præcis den dag de ønsker.

Mange hilsner Sognepræst Adam Boas

64731016/25711101/adbo@km.dk

MINIKONFIRMANDER

Nyt hold udbydes til foråret 2019. Yderligere information her på siden efter nytår.

LØRDAGSDÅB

Næste lørdagsdåb er