KONFIRMATION

Til nye konfirmander 2018-2019

Kære kommende konfirmander og forældre

Nu nærmer ferien sig, og jeg håber at i alle får en rigtig god sommerferie. Når vi alle er udhvilede, så begynder et nyt kuld konfirmander og jeg glæder mig til at se jer alle sammen.

For begge klasser er der konfirmationsforberedelse torsdag morgen fra 8.10 – 9.40.

Konfirmandindskrivning foregår fredag den 17. august ml. 17 og 19 i konfirmandstuen v. præstegården. Man møder op inden for tidsrummet alt efter hvad der passer bedst i familiens planer. Det er rart lige at få hilst på hinanden, og vi skal have udfyldt et stamkort og i får udleveret praktiske oplysninger osv.

Konfirmandforberedelsen begynder torsdag den 30. august kl. 8.10 i konfirmandstuen.

Konfirmationerne i 2019 finder sted Store Bededag kl. 10 og søndag efter Store Bededag kl. 10. Nogle har allerede skrevet sig op til en af dagene, og andre melder først tilbage, hvornår de ønsker konfirmation, når vi mødes til indskrivningen. Det plejer at fordele sig nogenlunde mellem de to dage, så der er plads til alle. Ellers laver vi plads J Alle bliver konfirmerede præcis den dag de ønsker.

Elever som skal konfirmeres i Dreslette, hører fra sognepræst Else Suhr vedr. indskrivning og konfirmationsforberedelse.

Det var mange praktiske detaljer, men vigtigst er det, at jeg glæder mig utrolig meget til at møde de unge mennesker og jer forældre.

Mange hilsner Sognepræst Adam Boas

64731016/25711101/adbo@km.dk

MINIKONFIRMANDER

Nyt hold udbydes til september. Yderligere information her på siden efter sommerferien.

LØRDAGSDÅB

Næste lørdagsdåb er