21-10-2018 kl. 19:00

v. forfatter Martin Jensen, Haarby

Tirsdag den 20. november kl. 19.00

i konfirmandstuen

Med afsæt i fortællinger om dagens Danmark, skildrer Martin Jensen hvordan moderne mennesker, må forholde sig til

Det gamle Testamentes 10 bud.

Opslag om Sct. Nikolai Tjenesten, Odense

Sct. Nikolai tjenesten i Odense har brug for nattevagter. For øjeblikket er tjenesten godt besat med dag og aftenvager, men der mangler nattevagter, som en gang eller to om måneden, vil påtage sig en samtale med medmennesker i tidsrummet 23-03

Hvis du har mod på at være med, så kontakt adbo@km.dk, så formidler jeg en kontakt videre.

Lørdagsdåb

24. november kl. 10.00

Tilmeld jer på adbo@km.dk

Eftermiddagskoncert

Søndag den 11. november kl. 15.00

V. Haarby kirkes organist

Emil Møller Jensen

Et varieret program med musik fra de nordiske lande, tidløse klassikere fra wienerklassiken og fortolkninger af danske salmer og sange.

Om Haarby kirke og Løgismose kapel

Haarby kirke stammer fra den store kirkebygningstid under Valdemarerne.

Fund af træværk under koret i forbindelse med en tidligere restaurering, giver dog grund til at mene, at her har ligget kirke endnu længere tilbage, formentlig fra 1000 tallet.

Haarby kirke er Fyns største landsbykirke med ca. 500 siddepladser. Kirken er bygget i romansk stil med de smukke buer og rå kampesten. Kirkens store attraktioner er bl.a. Trampernes gravkapel, Havsteen-Mikkelse

31. oktober 2018

Koncert m. Voices of Witches kl. 20.00 - Rock og nyere sange.

2. november 2018

Bibelstudiekreds i konfirmandstuen kl. 9-11

Romerbrevet kap. 2

4. november 2018